Over ons

Trans elektro

Oorspronkelijk een onderdeel van zusterbedrijf Montaco werd in 2007 beslist om de activiteit rond de manipulatie en transport van transformatoren onder te brengen binnen een apart bedrijf in de Groep Maes, Trans Elektro.

Op deze manier heeft Trans Elektro zich volledig kunnen ontwikkelen tot een expert in het hijsen, vervoeren, verschroten en bewaren van transformatoren. Vanuit deze expertise zijn andere moeilijke hijswerken in de hoogspanningssector gekomen. Niet veel later begonnen ook klanten uit andere sectoren beroep te doen op ons, ook wanneer er geen transformatoren mee gemoeid waren.

Veiligheid

Wij beschikken over de vereiste vergunningen om te mogen werken met transformatoren en andere manipulaties in de hoogspanningssector. Wij zijn volledig VCA-Petrochemie gecertificeerd en onze chauffeurs beschikken over een ADR-attest. Daarnaast zijn we vergund voor het vervoer van afvalstoffen in België (OVAM), Nederland (NIWO), Brussel (BIM) en Wallonië (OWD).

Andere vergunning waarover wij beschikken zodat wij alle complexe manipulaties en transporten kunnen uitvoeren zijn BA4/BA5, Avil/Avip, ladingzekerheid en asbestcertificaat.

Onze certificaten

Ons team

20 jaar ervaring

Nancy Van Gossum

Nick

Gysels

Project Manager
nick.gysels@transelektro.be

Glenn Maes

Dorothy

Slaets

Office manager
dorothy.slaets@transelektro.be

Jij?

Jij?

Technieker

Trans Elektro